Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com




dimarts, 31 d’agost del 2010

D'una capsa de bombons

A CANVI DE PELL hem fet bijuteria de gairebé tots els tipus d'envasos que es llencen. Avui una nota sobre el que es pot fer amb una capsa de bombons (no em feu dir la marca perquè no me'n recordo, però és una bastant corrent i es troba a molts supermercats). He vist que al blog entren mestres per buscar idees per fer treballs amb alumnes. Doncs aniré subministrant-ne.
Si retalleu les cantonades del clots on van els bombons, teniu les arracades següents:


Perquè el forat quedi net,val la pena fer-lo amb un trepant petitó, que venen a qualsevol ferreteria. Un copet de martell, i ja està.
En gairebé totes aquestes arracades val la pena provar de fer-les més petites, perquè la tendència és que surti una peça molt grossa, i en canvi el model més petit acostuma a ser més graciós. El resultat aquí sota:

Les que vénen ara procedeixen d'una capsa de bombons... bielorussa. Són una mica "Nefertiti".

Ara ja no es tracta de retallar les cantonades del clot on va el bombó, sinó les parets del clot on va el bombò que té forma de cor (aquestes capses sempre en tenen un en forma de cor).

La combinació d'aquests retalls amb trossets de garrafa d'aigua mineral Solan de Cabras dóna un altre model, que queda molt millor posat que fotografiat. Posat és molt airós.

Les rodonetes d'aquí sota també tenen nom: "peruanes". La capsa de bombons que ha servit per fer-les ja no és tan corrent com les anteriors. Aquesta no és daurada, sinó que és d'un plàstic color de coure, d'aquí el nom de "peruanes". Al centre, un retall de capsula Nespresso.

L'última es diu "Luxor": Capsa de bombons i retall d'un envàs de lubricant per motor de cotxes (acostumen a tenir un blau-verd metal.litzat molt bonic).

Posar nom (secret) als models d'arracades és una de les coses divertides de tot això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada