Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com




dissabte, 5 de febrer del 2011

Idees Carnestoltes. Collar d'una bossa de taronges

Aquest any llarg en què he estat tocant, tocant i tocant material en desús per veure què se'n podia treure, m'han sortit algunes coses molt exagerades, que jo en deia "de Carnaval". Com que ara s'acosta Carnestoltes, les aniré fotografiant i posant aquí, per si poden donar alguna idea a algú.
Per fer aquest collaret, fa falta una ampolla de plàstic que tingui el tap vermell. Quan s'obre, el tap queda separat d'una anella que feia de garantia de seguretat. Traieu aquesta anella, i unes quantes més d'altres tantes ampolles.
Després fa falta una xarxa també de ràfia de plàstic, vermella, de les que embolicava taronges.
Emboliqueu les anelles dins la xarxa i feu nusos, com a la foto. Al final hi he posat una xafa per fermar-ho i unir-ho a una tira de plàstic llarga i fina retallada d'una garrafa de plàstic transparent, però segur que hi ha altres sistemes per fer-ne un collaret.

Si en lloc de fer un nus, tanqueu cada anella amb un d'aquests filferros (vermells) que serveixen per tancar bosses de pa o altres coses, també queda bé, i com que tot plegat queda més flonjo, resulta un collaret menys rígid i... afavoreix!

He provar coses similars amb bosses de castanyes de les castanyeres, bosses violetes d'alls, bosses blanques de patates i boses carabasses de cebes. És evident que hi ha altres possibilitats. Si alguna nena es vol posar una diadema de dama medieval, es poden enroscar dues bosses d'aquestes de colors diferents: vermell i carabassa fa bastant d'efecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada