Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com




divendres, 11 de febrer del 2011

Carnestoltes. Diadema

Aquest collaret o diadema (o cinturó) exagerat i no massa còmode, la veritat (el tinc, l'he provat i rasca una mica...), però que fa molt efecte, es fa amb els següents ingredients:

La base són unes safates de plàstic transparent, de carn o altres productes preparats, que tenen unes circumferències repujades a la base. Les retalleu, les folreu per sota amb paper de plata (d'un paquet de cafè, d'una bossa de patates fregides...). (Una punteta de goma pot assegurar-ho).
Ja tenim la base.
Per fer les floretes blaves, retalleu els culs de les ampolles d'aigua mineral de 250 0 300 ml. Han de ser d'alguna marca que faci les ampolles blaves. Amb unes tisores d'ungles (són la meva eina principal), retalleu fins obtenir una flor.
Ara a foradar, amb una mica de mala bava, perquè justament el centre del cul de les ampolles és més dur que la resta de la botella. Plantifiqueu cada flor a sobre les circumferències retallades i folrades, i les uniu amb un d'aquests ferrets que venen a les botigues de garnitures per a bijuteria. Per tapar el cap del ferret, una punteta de cola forta i un retall rodonet de paper de plata.
Ara només falta unir les peces unes amb les altres, amb una arandela de les que també venen a aquestes botigues. I passar una cinta per sota, per entremig d'aquestes arandeles.

És laboriós i entretingut, el resultat una mica potiner, però fa "reina per un dia"!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada