Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com
dissabte, 22 de gener de 2011

Embolicar

Unes quantes idees per fer sobre per a les joies amb elements reutilitzats. Els sobres també són fets amb materials aprofitats i tot plegat arrodoneix la intenció.
En primer lloc, l'únic model que està fet fent servir cel.lo: unes bosses comercials de la marca Carolina Herrera, retallades, amb un detall art déco.

Després, una sèrie de sobres fets a partir d'un gran plàstic negre bastant gruixut que havia embolicat grans tubs d'aireació en una casa que s'estava construint.
A partir d'aquí fa falta màquina de cosir.
He de reconèixer que com que el plàstic presenta arrugues, el resultat no és de primera, per això a cada sobre hi ha detalls que distreuen l'atenció. Tots aquests guarniments estan enganxats amb cel.lo.
Comencem pel més exagerat: un lliri rosa fet amb boses de plàstic i retalls d'envasos de plàstic.

Continuem amb un sobre més petit i amb una flor blava més discreta.

Ara un altre sobre negre, amb un detall més discret: són dues rodones retallades d'un d'aquests plàstics amb bombolletes que serveixen per embolicar coses delicades. Aquestes estan fetes a partir d'un plàstic que era transparent per una banda i blanc per l'altra.

Més bossa negra i un test fet amb un retall de tetrabric (part platejada interior) i un retalls d'una marca de iogurt amb envàs blau. Recordo: tot enganxat amb cel.lo.

Dues bosses amb quadrets fets a partir d'envasos diversos:
Canviem de material de base: els grans cartells publicitaris que tapen façanes i obres. Són com una malla amb foradets i no van malament per cosir a màquina.

Ampliació del detall: està fet amb paper de plata d'un paquet de cafè i un retall d'envàs de plàstic: tisores, una grapa i cel.lo.

L'únic que està fet de roba: es tracta de material de mostra d'una botiga de tapisseria. L'estrella també és de paper de plata d'un paquet de cafè.


Acabo amb els que estan fets amb els plàstics publicitaris (són tèxtils plastificats) que pengen de fanals o que adornen aparadors d'algunes botigues.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada