Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com
dimecres, 24 de novembre de 2010

Catàleg de Nadal

Aquí sota teniu el catàleg de Nadal:

Primer de tot, arracades fetes amb càpsules de cafè retallades i muntades sobre plàstic transparent de diverses procedències: safates de menjar preparat i envasos diversos... N'hi ha de molts colors. Les platejades estan fetes amb càpsules dels taps de botelles de vi i de xampany.

En segon lloc, collarets també fets amb càpsules de cafè arrugades i folrades per darrera amb paper de plata procedent de paquets de cafè convencional.

Hi ha moltes combinacions de colors:

I uns de blaus i verds en forma de triangle:

Hi ha arracades fetes amb plàstics transparents també reciclats i la part reixada de les càpsules de cafè. En direm "vikingues":

Fets també amb càpsules de cafè retallades, collarets com el d'aquí sota. (Amb permís, en direm "picassians" :
Ara les arracades "art déco", fetes amb botelles d'aigua i retalls d'envasos diversos de plàstic. N'hi ha de molts colors. Aqui sota, només dues:

Arracades transparents fetes amb ampolles i garrafes de plàstic :

Arracades en forma d'espiral fetes amb plàstic de garrafes d'aigua mineral. Tenen un toc japonès:

Aquestes espirals estan fetes amb taps de garrafa:


I aquestes, amb el coixinet interior del tap d'algunes garrafes d'aigua mineral:

Per útim, collarets fets amb ampolles de llet. S'han retallat cercles i es juga amb el blanc de l'exterior i el gris de l'interior:

A més, també tenim arracades d'anelles variades i ens queden algunes arracades fetes amb capses de bombons.

Aquest Nadal cada peça de bisuteria va dins d'un sobre o bosseta feta amb material reutilitzat (mostres de tapisseria, paper de plata de paquets de cafè, cartells anunciadors penjats a fanals, altres bosses comercials...):

4 comentaris:

 1. hola Eulalia,en primer lloc felicitar-te per aquest bloc.Voldria que em diguesis si et plau com aixafes les càpsules, ja que voldria reciclar varies càpsules,moltes gracies.
  Montserrat

  ResponElimina
 2. Perquè quedin "ARRUGADES" com les dels collarets del blog, després de buidar-les i netejar-les, enfonso un dit al mig, després amb els dos indez i els dos dits grossos intento unir les vores, pinjant les parets cap al centre. En trcer lloc amb els dits aplano les arestes. Et recomano fer proves amb un color lleig d'aquests que n'hi ha molts (NEGRES, LILES, MARRONS)

  ResponElimina
 3. Ho he enviat sense voler a mig contestar. Deia que val la pena fer proves amb colors "lletjos". Repeteixo:U:Enfonsar el centre amb un dit; Dos: Unir els costats de manera que et quedin com quatre punxetes; Tres: Doblegar cap avall aquestes punxetes (aplanar-les; queda com una "roseta"; Quart: Retallar la vora blanca del Nespresso; Cinquè: Amb unes pinces de treball manual (també ho podries fer amb els dits) girar les vores cap endins per la part de sota (jo, aquí, perquè quedi polit faig que les vores agafin un paper de plata); Sisè: Uneixo les peces fent un forat amb una agulla i amb unes argolles d'aquestes que venen al Carrer del Call; Setè: Passo una cinta ...
  Et desitjo sort. (si tens problemes digue-ho eh? que es dificil d'explicar)
  Una abraçada
  Eulàlia
  (per xafar capsules de manera que quedin planes, per a un altre tipus de collarets o arracades, jo els hi dono un cop pla amb una cafetera "Oro ley", hi ha gent que ho fa amb un martell, i també hi ha gent que ho fa amb una fusta de les de tallar-hi carn...)

  ResponElimina
 4. moltes gràcies i molt agraïda.Aniré practicant encara que em sembla que no es gens fàcil,fins aviat
  Montserrat

  ResponElimina