Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com




dimarts, 14 de maig del 2013

Flors a Girona - ús de plàstic reciclat


Anada a Girona a veure les instal·lacions de flors.
Hi ha hagut moltes retallades de pressupost?
Probablement, perquè el resultat no és espectacular.

En qualsevol cas, aquí ressenyarem un parell de detalls amb intervenció de material reciclat (com podeu veure no tot era flor fresca o planta viva).

El primer és als balcons de la Casa-Museu Rafel Masó (foto d'aquí dalt). Ens insisteixen : aquestes "campanetes" gegants que pengen dels balcons no les han posades perquè sigui la semana de les flors, hi són sempre (això crec que no ho he entès bé, em sembla que el que devien dir era que es tractava d'un disseny relacionat amb el logo de sempre d'aquest museu...). Aquestes campanetes són una estilització d'un brodat de les germanes Masó, present en una làmpara de la casa-museu,



i a partir del qual han dissenyat el logo de la fundació Masó.
Aquests penjolls dels balcons de la casa al carrer Ballesteries fan cert efecte. De més a la vora, a través d'un balcó, descobrim que es tracta de garrafes d'aigua: l'anella del costat del tap s'utilitza per penjar la campaneta d'on es vulgui i a vegades es dissimula amb un parell de fulles. La garrafa fa de cos o embalum de la campaneta, que ha estat folrada amb talls de tela blau fosc, units amb grapes (grapes de grapadora de paper). Si es mira per sota, es veu que les tiges dels lliris (atenció: els lliris no són de plàstic, són frescos!), que fan de pistils de la campaneta, estan subjectats al cul de la garrafa, a través d'uns forats que hi han fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada