Reciclatge artístic CANVI DE PELL

Totes les creacions de CANVI DE PELL estan fetes amb materials reutilitzats
Bosses, taps, cables, envasos, tanques, ampolles, cartells... càpsules de medicaments!
Tot hi entra
El resultat és sorprenent
I la reflexió sobre les deixalles europees de començament del segle XXI, fascinant

Podeu contactar a eulaliapetit@gmail.com




dijous, 13 de gener del 2011

Flors

Avui va de flors, sempre fetes amb materials de rebuig integralment de plàstic.

Les flors que he fet aquest any han tingut dues aplicacions: servir com a agulles dites de pit o bé formar part de la decoració del paquet quan es fa un regal. En el primer cas, la dificultat és afermar bé l'agulla que s'ha de clavar a la roba, missió no impossible, però complicada si es vol que quedi ben fet i ben polit. En el segon cas tot és més fàcil, però... ai! també més efímer.

Els materials: poso en primer lloc les flors que tenen com a base els presentadors de fruita que hi ha al fons de les caixes de fruita. Están formats per una planxa gran de plàstic prim on s'han emmollat les formes de les fruites. A qualsevol fruiteria en llencen cada vespre. N'hi ha de vermelles i de negres per a taronges i pomes; les blaves amb formes de pera són més escasses. Si retalleu amb unes tisores i doblegueu, obtindreu moltes formes. Al centre, els pistils estan fets amb retalls de taps de plàstic o envasos de plàstic. Imprescindible una grapadora per subjectar aquest centre i cel.lo si fem una potineria.

Les fulles són de tipus diversos. Per ordre d'aparició: tires d'envasos de plàstic verdós doblegades; palletes de color verd de xarrupar orxata; bosses comercials de plàtic verd, superposades i tallades amb unes tisores calentes (escalfades al foc de gas) (no recomanable per motius varis); un tros de safata metàl.lica de menjar preparat (tampoc no és molt recomanable perquè l'ondulat tendeix a xafar-se).



A la flor que segueix, hi ha un retall de tanca d'obres al carrer (de color carbassa).

A la rosa negra d'aquí sota, la tija és una tapa de iogurt cargolada.

Les dues flors que segueixen estan fetes amb bosses comercials de plàstic. La primera té pistil, fulla i tija fets amb retalls d'una bossa d'anar a la platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada