diumenge, 12 de juny del 2016

Joc per fer formes a la nevera


Si feu endreça de dossiers, carpetes i classificadors i decidiu llençar-ne, us trobareu a les mans amb molt de plàstic pla de les cobertes i els separadors. Sovint amb molta varietat de colors. Retalleu les formes que us semblin adequades i a la banda de darrere hi enganxeu paper adhesiu imantat (en venen al servicio Estación, en podeu comprar només 20cm., si voleu fer una prova). Tindreu moltes peces perquè les criatures s'entretinguin a fer formes a la porta de la nevera de casa o a una pissarra metàl·lica, si en tenen. Si les criatures són molt petites, és millor que les peces siguin grans i que tinguin les cantonades arrodonides.
Jo hi he afegit "plata i or" procedent d'envasos de pernil serrano, algun tros de cartolina, retalls de pell i fins i tot el tros pla d'un envàs de xampú.
Per guardar-ho he cosit a màquina una cartera per guardar-los, feta amb un cartell publicitari d'aquests que pengen dels fanals i que de tant en tant cauen a terra. Fins i tot hi he enganxat un tros de velcro perquè fes de tanca, però no és necessari.







1 comentari:

  1. Quina boníssima idea! A més d'ecològica, molt estimulant de la creativitat. I se m'acudeix que pot ser una bona alternativa al panell de feltre que utilitzem a les escoles. Gràcies de nou per l'idea!

    ResponElimina